Feb 12, 2008

My Grandma's Backyard, editia a 2-a – Geek my style!

In data de 1 martie, intre orele 12 si 19, in La Scena are loc a doua editie a “My Grandma’s Backyard” – Geek my style! un targ de haine, accesorii, obiecte vintage, selfmade si second-hand.
Asa cum v-am obisnuit deja in cadrul acestui eveniment, numerosi tineri artisti vor oferi spre vanzare obiecte art-deco, haine, gentute, portofele, pantofi, manusi si accesorii, toate unicat.
Printre participanti amintim : Carla Szabo, Dana Marijuana, George Enache, Button, Diana Bobar, Coca Zaboloteanu, VintageBoutique, NaiveDesign, Alien Ape Star, TH, Now&Wow, Eartricks si multi altii.
De ambianta muzicala se vor ocupa Udriste Nasturel,
un grup compus din 3 baieti pasionati, Dinu – clape, sample-uri si percutie, Andrei – chitara electrica, Emil – flaut si vocal, Costin si Lucian de la Rezistenta Materialelor si in incheiere Ubic cu dj Swamp.
Dupa succesul repurtat la editia trecuta Alexandra aka Lucuchen va fi din nou gazda coltului de make-up.
Si pentru ca evenimentul sa fie cat mai interesant organizatorii propun un dress code:
geek/ nerd/ tocilar style. Nu ezitati sa va puneti imaginatia la lucru ca sa fiti cat mai originali. Cei mai inventivi primesc un cocktail din partea casei.

Locatie: La Scena – Calea Calarasilor, nr. 55
Organizare: Trinnie & La Scena

Data: sambata, 1 martie, intre 12-19

Intrare: 10 lei, din care 6 lei consumatie

2 comments:

ciudat said...

mm, hei girls.. how are you?.. n-ati mai dat nici un semn lately:)

simplyme said...

hei! ne mentinem in forma si petrecem ore in sir inchise in atelier. lucram de zor la un proiect care speram sa te surprinda pozitiv pe 1 martie.. :D